Mukaan tekemään Länsirannikon Rallia?

Tulevan lauantain kilpailutapahtuman järjestäminen vaatii jälleen suuria ponnistuksia, siksi kaikki apukädet ovat tervetulleita tekemään kanssamme yhdessä hienoa rallia. Kilpailu on oiva tilaisuus tulla näkemään läheltä, kuinka paljon ”pienenkin kilpailun” järjestämiseen tarvitaan talkoovoimia. 

Talkoohenki korostuu nykyisen maailmantilanteenkin takia, sillä on selvää, että COVID-19 on iskenyt myös meihin ja esimerkiksi TUA JM-jokkiskisan peruminen ja pienoisautoiluhalli TUA Areenasta saatavien tulojen puuttuminen aiheuttaa suurehkon loven tulopuolelle. Täten talkooporukan saaminen mukaan tekemään kisaa on ehdottoman tärkeää, jotta pystymme minimoimaan ulkopuolisista palveluista koituvia kuluja. 

Kaikki ovat siis enemmän kuin tervetulleita mukaan tekemään kilpailua, aikaisempaa kokemusta ei todellakaan tarvita kyseisten tehtävien suorittamista varten. Rallin tekemiseen ei myöskään vaadita minkään autourheiluseuran jäsenyyttä, vaan kaikki halukkaat saavat osallistua. Vinkkaa aiheesta siis vaikka kaverille, joka saattaisi olla kiinnostunut. 

Jos kiinnostuit niin ota yhteys rallin kilpailujohtajaan Raimo Leinoon tai vaikka tuttuun jaostovetäjään mahdollisimman pian. Tai vaihtoehtoisesti käy täyttämässä rallin verkkosivuilla löytyvä ”Rallintekijäksi” -kaavake ja me otamme sinuun yhteyttä. 

Kilpailunjohtaja
Raimo Leino
0400 860610
raimo.leino@turunua.net  

https://lansirannikonralli.fi/rallintekijaksi/