Majoitus

HOTELLI LOIMU, RAISIO

Hotelli Loimu palvelee keskellä Raision keskustaa. Hyödynnä tarjouskoodimme ”TUA”, jolla saatte -5% alennuksen varauksistanne!

Raision Hotelli Loimu (Tasalanaukio 3, 21200 Raisio) tarjoaa laadukasta majoitusta kilpailukykyiseen hintaan aivan Raision keskustassa E8 ja E18 teiden risteyksessä, vain 10 minuutin matkan päässä Turusta.

Modernilla konseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen yhdistettynä henkilökohtaiseen palveluun sekä monipuoliseen palveluvalikoimaan. Ovikoodin avulla pääset huoneeseesi juuri sinulle sopivaan ajankohtaan ja vältät jonottamisen vastaanotossa.

Hotelli Loimussa ei ole vastaanottotiskiä, mutta asiakaspalvelu palvelee ja neuvoo sinua kysymyksissäsi 24/7 numerossa +358 10 2007 3001 ja tavoitat meidät myös osoitteesta info@hotelliloimu.fi.

Huonehinta sisältää aina aamiaisen, ilmaisen pysäköinnin sekä wifi:n. Hotellista löytyy myös etätyöskentelyyn tiloja sekä muunneltavissa olevat kokoustilat ja viihtyisä lounge, jossa voit
viettää aikaa sekä tavata muita hotellivieraita.

Koodilla: TUA saatte -5% alennuksen varauksistanne
ja koodi toimii myös Kangasalan Hotelli Kuohussa.

Varaukset: www.hotelliloimu.fi

HOSTEL BORE, TURKU

Vietä unohtumaton hostelliyö museolaivassa! Vanhan risteilyaluksen charmia ja tunnelmaa.

Turkulaisille tuttu ”Nolla-Bore” eli s/s Bore valmistui aikoinaan vuonna 1960 Ruotsin Oskarshamnissa. Nykyisen museolaivan ja siellä toimivan hostellin sijainti Aurajoessa Forum Marinumin edustalla on ihanteellinen – asiakkaat pääsevät satamasta hostelliin vaikka kävellen. Lue lisää Borelle saapumisesta täältä.

Laivahostellissa on 130 hyttiä 1–4 hengelle. 24h vastaanotto, pyykinpesumahdollisuus, tavarasäilytys sekä langaton internet kuuluvat hostellin palveluihin. Hostelli myy kansainvälistä hostellikorttia.

Hintaan sisältyy aamiainen (ma-pe klo 6.30-10.00 ja la-su klo 6.30-10.30), liinavaatteet, pyyhe sekä autopaikoitus. Aamusauna joka aamu klo (6:00-10:00).

Varaukset: www.hostelbore.fi