Kupittaalla tapahtuu!

SM Mad-Croc Länsirannikon Rallin kilpailukeskus sekä huolto sijaitsevat Kupittaanpuistossa kartan osoittamilla alueilla.

Kilpailun virallinen lähtö ja maali sijaitsevat kauniissa maisemissa, ja kilpailun lähtö- ja maaliseremonioita voi seurata Kupittaan Paviljongista käsin. Kilpailun lähtö tapahtuu perjantaina 20:01 alkaen ja maaliseremonia aikataulun mukaan 17:54.

Kupittaanpuistossa on myös paljon muuta autourheiluaiheista tekemistä koko perheelle. Näytillä on karting- ja pienoisautoja, eMotorsportia sekä buffet nälän yllättäessä. Valitettavasti katsojaoppaassakin mainittu autonäyttely on jouduttu perumaan.

Alueella järjestetään samaan aikaan FC Inter- HIFK -jalkapallo-ottelu Veritas Stadionilla sekä Turun Urheiluliiton kevätnäytös Kupittaan palloiluhallissa. Kehotamme katsojia kärsivällisyyteen liikkuessa alueella sekä nauttimaan urheilun superlauantaista Kupittaalla!