Legendaarinen Länsirannikon Ralli tekee paluun!

Liedossa ajettava ralli käsittää 4 erikoiskoetta ja n. 32 erikoiskoekilometriä. Reitin pituus siirtymineen on kokonaisuudessaan hieman alle 100 kilometriä.

Erikoiskokeet ovat osittain vanhoja tuttuja mm. Turun SM-ralleista, joskin myös hieman maustettakin on ripoteltu reitille. Kilpailun ensimmäinen erikoiskoe on tuttu vuodelta 2016 mutta tähän kisaan ajosuuntaa on muutettu. Pikataipaleista vain kilpailun toinen erikoiskoe, Juntola, ajetaan lähivuosilta tuttuun tyyliin.

Legendaarinen Saukonojan erikoiskoe ajetaan nyt ajosuunta käännettynä ja hieman erilaisempana totutusta ja se tuo omat haasteensa kilpailijoille. Saukonojan koulun ympäristö tulee keräämään totutusti paljon yleisöä reitin varrelle. Täysin uutena erikoiskokeena reitin täydentää kilpailun neljäs ja viimeinen erikoiskoe, Mahlio, jossa ei ihan pitkälläkään katsauksella ole ajettu.

Kilpailu on nopeatempoinen, sillä kilpailun nuotitus tapahtuu kisapäivänä klo 7-11:30, lähtö seuraa klo 13 ja ensimmäistä kilpailijaa odotellaan maaliin jo n. klo 16.

Reitiin ja aikatauluun pääset tutustumaan tarkemmin täältä.