Ralli SM 2021: Kuusi osakilpailua, kausi käyntiin tammikuussa Rovaniemeltä

Ralli SM -sarjan viiden osakilpailun mittaiseksi typistynyt kausi 2020 saatiin päätökseen 26.9.2020 SM Pohjanmaa Rallissa Seinäjoella. Tuleva kausi 2021 pitää sisällään jälleen täydet kuusi osakilpailua, alkaen Rovaniemen tuntureilta tammikuussa.

Kaudella 2021 Ralli SM -sarja pitää sisällään yhteensä kuusi osakilpailua, joista ajetaan kaksi talvella, kaksi kesällä ja viimeiset kaksi syksyllä. Kausi käynnistetään perinteiseen tapaan Rovaniemeltä, Arctic Lapland Rallysta, tammikuun puolessa välissä. Toinen talviosakilpailu käydään Kouvolassa heti helmikuun alussa.

Kesäkauden avaa toukokuussa vuoden tauon jälkeen paluun SM-kalenteriin tekevä Länsirannikon ralli, joka ajetaan Varsinais-Suomen seudulla. Pohjanmaan lakeuksilla puolestaan kilpaillaan ensi vuonna syksyn sijaan jo kesäkuussa.

Vuoden taittuessa syksyn puolelle, vuorossa on poikkeusvuotena pois tipahtanut, mutta kauan odotettu Oulun osakilpailu. Kausi päätetään juhlavasti Kokkolaan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna, sillä kilpailun järjestävä seura eli Kokkolan UA juhlii samaisena vuonna 60-vuotista taivaltaan. 

Kauden 2021 Ralli SM -sarjan kilpailukalenteri

TALVI
15.-16.1. Arctic Lapland Rally – Rovaniemi
5.-6.2. SM O.K. Auto-Ralli – Kouvola

KESÄ
28.-29.5. SM Länsirannikon Ralli – Varsinais-Suomi
18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli – Seinäjoki

SYKSY
4.-5.9. SM Ralli Oulu – Oulu
1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli – Kokkola

Teksti: Ralli SM / Tiedotus