COVID-19

SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli 2021:n koronaohjeistus tullaan julkaisemaan lähiaikoina.

Länsirannikon Ralli 2020 COVID-19-ohjeistus:

YLEISET TOIMINTAOHJEET TOIMITSIJOILLE, KILPAILIJOILLE, HUOLTOHENKILÖKUNNALLE SEKÄ YLEISÖLLE

– Yleisöllä pääsy huoltoparkin alueelle on kielletty. Kilpailukeskuksen ulkoalueelle, jossa myös lähtö- ja maaliseremonioita vietetään on mahdollista tulla. Kilpailukeskuksen sisätiloihin ei ole pääsyä. Median edustajilla pääsy huoltoparkkiin vain henkilökohtaista pressikorttia tai AKK:n mediakorttia näyttämällä. 

– Riittävä turvaväli, vähintään 1-2 metriä, pidettävä seurueiden välillä. 

– Suosittelemme pitämään kasvomaskia. 

– Jos tunnet olosi kipeäksi, ÄLÄ lähde kotoa. 

– Muista pitää yllä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. 

– Ole vastuullinen 

– Lataa Koronavilkku-sovellus ja lue sovelluksen käyttöohjeet. Sovelluksen voit ladata iOS-laitteisiin AppStoresta ja Android-laitteisiin Google Play -palvelusta

– Seuraa kilpailun sosiaalisen median kanavia sekä verkkosivuja pysyäksesi selvillä mahdollisista tartunnoista ja ajankohtaisista ohjeistuksista.  

WWW: lansirannikonralli.fi 

Facebook: facebook.com/turunua 

Facebook-tapahtumasivu: facebook.com/events/630229507776404 

Instagram: instagram.com/lansirannikonralli/ 

Twitter: twitter.com/LRRalli

THL:n koronaohjeistus: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

ERIKOISKOKEET

– Erikoiskokeille ilmainen sisäänpääsy, jolla pyrimme pitämään mahdolliset rahansiirtokontaktit ja turhat liikkumiset minimissä. 

– Jokainen erikoiskoe on jaettu vyöhykkeisiin – pyydämme teitä suunnittelemaan kisapäivän katselupaikat hyvissä ajoin ennakkoon sekä pitämään mielessä millä erikoiskokeen sisäisellä vyöhykkeellä olette rallia seuranneet ja mitä reittiä olette katselupaikalle pääsemiseen käyttäneet. 

– Erikoiskokeiden vyöhykejaot löytyvät myöhemmin julkaistavan rallin katsojaoppaan erikoiskoekartat-sivuilta. 

– Mikäli rallin aikana tai sen jälkeen ilmenee, että katsojalla on ollut koronatartunta, pystymme helpommin informoimaan muuta yleisöä, jotka ovat olleet samalla alueella tarkkailemaan vointiaan. 

– Mikäli kilpailupäivän aikana tai kisan jälkeen huomaat tulleesi kipeäksi, hakeudu koronavirustestiin mahdollisimman pian. Mikäli sinulla todetaan tartunta, ota yhteys rallin kilpailunjohtajaan ja kerro missä olet rallia seurannut ja mitä reittiä ja mahdollisia muita pysähdyksiä olet päivän aikana tehnyt. Teemme viestintäkanaviimme ilmoituksen asiasta, joka helpottaa muita lähistöllä olleita tiedostamaan tilanteen ja seuraamaan vointiaan.

Kiitos yhteistyöstä. Pyritään yhdessä tekemään tästä turvallinen kilpailupäivä kaikille.